En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı engelleyen soğuk sıcak yangın contası.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut vesair müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak midein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri alelumum çelik veya güçlü kabil malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Biriyi yangın kapısı modelinin yan aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gestaltların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına mezuniyet verilmektedir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hâlet yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) ana amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki duman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu negatif koşulların öbür katlara intikalini engellemek veya olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış Yangın Merdiveni Kapısı merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Özel yasa ve yönetmelikle vikaye altına kurallara tam olarak düzen çıkarmak hem maddi hem bile manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar aracılığıyla denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapmızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page